Praktisk information

Praktisk information


Lukkedage

I Stentevang har åbent hele året undtaget efter kr. himmelfartsdag, grundlovsdag, d. 24 og 31. december. I juli måned er der pasning efter behov. Der er tilmelding i april og betaling på 600 kr. pr. uge, falder i juni sammen med alm. Betaling.


Arbejdsdage

Hvert år har hver forældre 1-2 arbejdsweekender, hvor der vil være mindre praktiske opgaver som har varighed af en eftermiddag. Der vil være 2 familier på pr weekend, og vi opfordrer her til, at gøre det i fællesskab for at styrke relationer mellem forældre og børn.


Derudover vil der være 2 arbejdslørdage for hele familien, hvor vi i fællesskab ordner praktiske opgaver som vedligeholdelse både inde og ude. Disse dage er oplagte til at få snakket med andre forældre da der også er plads til socialt samvær. På disse dage vil der også være nogen som står for frokosten til alle deltagere.


Når man har plads i Stentevang børnehave og vuggestue forventes der, at vi er fælles om de større praktiske opgaver og løfter i flok.


Frokostordning

I Stentevang børnehave og vuggestue har vi frokostordning som dækker alle måltider. Læs mere under frokostordning hvor der vi skriver om det vi ligger vægt på ift. Ernæring, rutiner, og værdier omkring måltidet.


Forsikring

I skal være opmærksomme på, at jeres børn ikke er omfattet af institutionens ulykkesforsikring.